spot_img
2.2 C
Rapla
Teisipäev, 21 märts 2023
SportJärvakandi Openil avati Toomas Kivilo mälestuspink

Järvakandi Openil avati Toomas Kivilo mälestuspink

Anneli Viher

5.-7. augustil toimus Järvakandi vibustaadionil 53. Järvakandi Open. Võistluse esimene päev algas laupäeval kell 10, kui Järvakandi vibustaadioni ääres avati võistlus koos Toomas Kivilo mälestuspingi piduliku avamisega. Mälestuspingi avas Kehtna vallavolikogu esinaine Katrin Anto.
Toomas Kivilo oli üks Järvakandi vibuklubi Ilves asutajatest ning pikaaegne klubi eestvedaja ja treener. 13 aastat kandis Järvakandi Open samal ajal ka tema memoriaalvõistluse nime. Käesolevast aastast talletatakse tema mälestus teistsugusel, mälestuspingi kujul, sest paljud inimesed mäletavad Toomas Kivilod alati pingiotsalt binokliga treeningute või võistluste kulgu jälginud treenerina.
Võistlus kulges vaheldumisi vihma ja päikesega, laupäeval toimusid eelringid ning põnev Kollase Laskmine, kus täpseima laskuri auhinnad pani välja vibufirma Falco koostöös vibuklubiga Ilves. Noorsportlaste hulgas võitsid Kollase Laskmise Ketter Silt ja Mikk Mihkelson, täiskasvanute klassis oli täpseim Bessi Kasak ja plokkvibu klassis Hanna Liina Lippand (Türi Vibukool).
Pühapäev algas segavõistkondade duellidega ning jätkus individuaalsete Robin Round’i ringidega. Sportvibu segavõistkondliku kulla viisid koju lõunanaabrid lätlased, vibuklubi Ilves I võistkond koosseisus Triinu Lilienthal ja Karl Kivilo võitis hõbeda. Ilvese teine võistkond (Eve Kivilo, Taavi Ennemuist) saavutas neljanda koha.
Individuaalvõistluse võitis sportvibu meeste klassis soomlane Antti Tekoniemi, parima ilveslasena saavutas Taavi Ennemuist 4. koha, Karl Kivilo 6., Aivo Agu 7. ja Hannes Kraav 8. koha. Sportvibu naiste hulgas võitis kuldmedali Triinu Lilienthal ja Eve Kivilo saavutas 4. koha.
Sportvibu U-13 klassis võitis kuldmedali Hanna Ansen, hõbeda Kaisa Kraav ja pronksmedali Karoline Kivilo, Mattias Kraav teenis neljanda koha. Sportvibu U-18 klassis jagati auhinnad välja eelringi põhjal, kus Mart Mihkel Makko saavutas esimese koha, Erki Ütsmüts teise ning Nora Haas kolmanda koha. Samal põhimõttel jagati ka sportvibu U-15 klassi medalid – kulla võitis Mikk Mihkelson, hõbeda Meribel Laande ning pronksi Ketter Silt.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused