18.8 C
Rapla
Pühapäev, 19 mai 2024
UudisedKuumalaine räsib rongiliiklust, mitut Elroni rongi tabas tehniline rike

Kuumalaine räsib rongiliiklust, mitut Elroni rongi tabas tehniline rike

Viimastel päevadel on Elroni ronge tabandud tehnilised rikked ning sellest tulenevalt on rongiliiklus häiritud. „Tehnilised rikked on seotud valitseva kuumalainega ning need on mõjutanud vaid diiselronge,” ütles Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Katrin Kulderknup. „Elron vabandab reisijate eest, kes sattusid ebamugavasse olukorda,” lisas ta.
Asendusbussid viisid reisijad kohale nii eile õhtul Tallinn-Rapla (18.10-19.11) liinil kui ka täna hommikul Rapla-Tallinn (05.43-06.43) liinil. Rongi puudumine Tallinn-Rapla suunal oli ahelreaktsioon Tartu-Tallinn liinil tekkinud rongirikkele. Eile õhtul jäi Kiltsi jaamas rong tehnilise rikke tõttu seisma.
Sarnane olukord tekkis ka kolmapäeva õhtul, kui Tallinn-Rapla liinil sõitnud rong jäi seisma Saku jaamas ning mitu reisi jäi käigust ära.
„Elroni rongipargis on kokku 38 rongi, mis teenindavad reisijaid igapäevaselt üle Eesti – päevas on meil üle 200 väljumise. Rongide üldine tehniline töökindlus on 99%,” ütles Kulderknup.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare