15.5 C
Rapla
Teisipäev, 27 sept. 2022
spot_imgspot_img

Legendaarne kinomehaanik Hans Veimann sai nimelise pingi

Reet Saar

Märjamaa legendaarne kinomehaanik Hans Veimann sai reedel, 26. augustil oma 70. sünnipäevaks üllatuskingituse – talle avati nimeline pink. Päevakangelasele oli see kuni avamise hetkeni täielik üllatus.
Pink asub Märjamaa rahvamaja taga muruplatsil pihlapuu kõrval. See sai kasvama kahe aasta eest, kui Hansul täitus 50 tööaastat Märjamaa kinos.
Vallavanem Meelis Välis andis üle valla tänukirja. Õnnitlemas olid praegused ja endised kolleegid. Taustaks mängis Eve Burmeister lõõtspillil lugusid Eesti filmidest. Lisaks olid tuntud laulule „Tänav, pink ja puu“ tehtud asjakohased sõnad. Neis on öeldud, et Hansul on nüüd oma pink, mis on kingitus Märjamaa valla poolt ja et seal on mõnus jalgu puhata, kui Hans töölt koju läheb.
Hans Veimann on endiselt hingega ametis ja soovib, et võimalikult rohkem inimesi kinos käiks.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised