14.4 C
Rapla
Reede, 7 okt. 2022
spot_imgspot_img

RS Podcast: Metsavendluse uurimine Eestis

Metsavendlus on intrigeeriv teema, mis kõnetab inimesi aina rohkem. Tänavu on see valdkond veel rohkem avalikkuse ette tõusnud telesaate “Metsavennad” kaudu, mis ETV ekraanil jooksis. Tähelepanelik vaataja pani kindlasti tähele, et paljud kohanimed ja sündmused, mis sealt läbi käisid, olid seotud Rapla maakonnaga. Metsavendluse teemadel on Raplamaa Sõnumite toimetuses arutamas Toomas Tõnisson, Marko Matson ja Martin Andreller. Saadet juhib ajakirjanik Siim Jõgis.

Samuti tuleb juttu laupäeva, 27. augusti õhtul Põrgupõhja punkri juures toimuvast piknikust “Poolkuu paistel”.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised