spot_img
-0.6 C
Rapla
Esmaspäev, 27 märts 2023
SportAvis Utilitas Rapla täiendas koosseisu Bosnia keskmängijaga

Avis Utilitas Rapla täiendas koosseisu Bosnia keskmängijaga

Rapla korvpallikool

Avis Utilitas Rapla sõlmis lepingu, mille kohaselt liitub meeskonnaga 2 meetri ja 8 cm pikkune Bosnia ja Hertsegoviina koondisesse kuulunud keskmängija Obrad Tomić.
Möödunud hooajal Põhja-Makedoonia liigas EuroNickel 2005 meeskonnas mänginud Tomić on oma karjääri jooksul mänginud lisaks Balkani liigadele ka Belgradi Partizani ridades. Tema tugevus on jõuliselt kontaktne mäng, mis hakkab kindlustama Rapla korvialust kaitset ja annab tonaalsust rünnakul. Lisaks tuleb välja tuua mängumehe motiveeritust. Möödunud hooaeg ei läinud tema jaoks planeeritult ja sel suvel oli ta sunnitud isiklikel põhjustel mõned head pakkumised tagasi lükkama. Raplas õnneks oldi õigel ajal õiges kohas ning nüüd on ta valmis end tõestama just Raplas, et end nimekate klubide huviorbiidile tagasi mängida.
Rapla peatreener Arnel Dedič: „Tomić on mees, kes suudab meeskonda vedada ka rasketel hetkedel. Saime korvi alla juurde võimu ja jõudu. Lisaks ka kogemust, mida ta on mitmes liigas mängides kogunud. Ta avab meile palju võimalusi ründes, luues olukordi endale või tekitades neid ka tagamängijatele. Usun, et ta on suur väärtus meie meeskonnale.”

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused