spot_img
5.5 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
UudisedVIDEO: Juuru kool alustas õppeaastat traditsioonilise rongkäiguga

VIDEO: Juuru kool alustas õppeaastat traditsioonilise rongkäiguga

Juuru Eduard Vilde kool tähistas uue õppeaasta algust traditsioonilise rongkäiguga koolist lasteaia juurde ning tagasi. Idee on lihtne – pakkuda esimese klassi õpilastele unustamatu esimene koolipäev kus nad saavad sõita kooli juurde hobukaarikus. Juuru kooli esimese klassi läks 1. septembril viis uut õpilast (kolm tüdrukut ja kaks poissi) ning kaarikuga said nad esimesel koolipäeval sõita kõik.

Küll aga jätkab Juuru koolis esimeses klassis õpinguid veel kaks õpilast, kes käisid koolis ka eelmisel aastal. Direktor Kalle Kõiv selgitas, et nende jätkamine esimeses klassis oli paikapandud juba varaemalt. Seega õpib alanud õppeaastal Juuru kooli esimeses klassis seitse õpilast.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused