-1.3 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
UudisedKehtna kutsehariduskeskus võlub sisseastujaid erialade rohkusega

Kehtna kutsehariduskeskus võlub sisseastujaid erialade rohkusega

Kehtna kutsehariduskeskus pakub õppimiseks suurimat valikut erialasid Raplamaal. Sellel õppeaastal olid esmakursuslaste seas kõige populaarsemad IT-ga seotud erialad.

Vastuvõtt toimus SAIS-süsteemi kaudu nagu ka eelnevatel aastatel. Kõige populaarsemad erialad sisseastujate seas olid noorem tarkvaraarendaja, kuhu esitati 55 avaldust, ja IT-süsteemide nooremspetsialist avalduste arvuga 48. Populaarne oli ka maamõõdutehniku eriala.
Erialade valik on jäänud eelnevate aastatega samaks. „Eelmisest õppeaastast alates lisandus mittestatsionaarne üldharidusõpe ja tänavu oli ka seal märgatavalt rohkem soovijaid kui eelmisel aastal. Mittestatsionaarse üldkeskhariduse õpilaste arv suurenes 30 õpilase võrra ja ulatub sellel õppeaastal 200 õpilaseni. Kutseõppes on meil 450 õpilast ja koolis kokku 650,” sõnas Kehtna KHK õppeosakonna juhataja Erni Ajaots.
Õppeaasta algas traditsioonilise 1. septembri avaaktusega. 2. septembril oli esmakursuslastele ühistegevuste päev, kus värsked õppurid pidid esmalt läbima orienteerumisraja Kehtna-Valtu vahelistel teedel. Hiljem said noored osaleda valdkondlikes töötubades ning Märt Treieri läbi viidud koolitusel. 5. septembrist tuli alustada täismahus õppetööga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare