8.3 C
Rapla
Teisipäev, 4 okt. 2022
spot_imgspot_img

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
11. septembril sai politsei teate, et 35-aastane mees lõi elumajade vahel 55-aastast meest. Politsei pidas 35-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.
12. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 47-aastane joobes mees ähvardas korteris talle tuttavat naist. Politsei pidas mehe kinni.

Märjamaa vald
6. septembril sai politsei teate, et 37-aastane mees läks kallale oma endisele elukaaslasele.

Rapla vald
11. septembril sai politsei teate, et Raplas löödi Kauba tänaval meelelahutusasutuses 35-aastast meest, kes sai viga. Lööja isik on kindlaks tegemisel.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Trepikojas tossasid suitsukonid
10. septembril kell 1.47 helistati Häirekeskusele Rapla linnast Mahlamäe tänavalt, et 5-kordse maja trepikojas on tunda suitsuhaisu. Päästjad leidsid tulekolde maja taga õuest, kus trepi põrandal oleva resti all tossasid sinna visatud suitsukonid. Päästjad kustutasid tulekolde.

Päästjad aitasid kiirabi majja
10. septembril kell 19.57 kutsuti päästjad Märjamaa alevisse Pärnu maanteele, kus helistaja ei pääsenud majja oma ema juurde, kes lamas köögis maas. Helistaja sõnul oli uks lukus ja võti sees pool ees. Päästjad avasid ukse ning kiirabi pääses abivajaja juurde, kes tõsteti kiirabiautosse.

Veoautokabiin põles
11. septembril kell 00.38 teatati Häirekeskusele, et Kohil vallas Salutaguse külas põleb auto, mida inimesed püüavad ise kustutitega kustutada. Päästjate kohale saabudes põles veoauto kabiin lahtise leegiga. Põleng kustutati kella 00.55ks ning selleks kulus umbes 500 liitrit vett.

Lõkkes põletati toorest puitu
12. septembril teatati Häirekeskusele, et Märjamaa vallas Mõisamaa külas tehakse lõket, millest kerkib palju suitsu. Päästjad tuvastasid, et inimene tegi tünnis lõket, milles põletas toorest puitu. Päästjad tegid selgitustööd ning kustutasid lõkke, sest suits häiris ümberkaudseid inimesi.

Lääne päästekeskus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised