16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
TVRS Podcast: Rapla Tarbijate Ühistu sulgeb pühapäevadeks väiksemad kauplused

RS Podcast: Rapla Tarbijate Ühistu sulgeb pühapäevadeks väiksemad kauplused

Rapla Tarbijate Ühistu langetas otsuse, et pühapäeviti on nende neli väiksemat Rapla maakonnas asuvat kauplust (Raikküla, Keava, Hageri, Juuru) suletud. Laupäeviti on need avatud pool päeva üheksast kuni kella kolmeni. Eesoleval pühapäeval, 25. septembril on kauplused veel avatud vana graafiku alusel, kuid uus graafik hakkab kehtima oktoobri algusest.

See on otsene tulemus kõrgetele elektrihindadele. Rapla Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Väino Sassi tõi podcasti salvestuse käigus välja, et nende seekordne elektriarve oli 5,1 korda kõrgem kui samal ajal eelmisel aastal.

Coop-i suuremad kauplused Raplamaal jäävad avatuks tavapärastel aegadel. Kõrge elektrihinna mõjudest ongi seekordses saates rääkimas Väino Sassi.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare