16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 25 sept. 2023
UudisedNeljapäeval ja pühapäeval liiguvad Raplamaa teedel Kaitseliidu kolonnid

Neljapäeval ja pühapäeval liiguvad Raplamaa teedel Kaitseliidu kolonnid

Neljapäeval, 29. septembril ja pühapäeval, 2. oktoobril tuleb liiklejatel arvestada, et Rapla- ja Harjumaa teedel liiguvad Kaitseliidu kolonnid. Siis korraldab Kaitseliidu Põhja maakaitseringkond Kaitseväe keskpolügoonil maakaitsepataljoni suurõppuse Hunt 2022.

“29. septembril ja 2. oktoobril liiguvad Rapla- ja Harjumaa teedel seoses suurõppusega Kaitseliidu Põhja maakaitseringkonna malevate rännakkolonnid ja liikumiskiirus teedel võib olla piiratud. Kaitseliit palub liiklejatelt mõistmist ja tähelepanelikkust,” seisab Kaitseliidu teates. Kaitseliidu esindaja Kristlin Kõrgesaar ütles, et Raplamaa piires liiguvad Kaitseliidu masinad siiski vähem ning rohkem liigutakse Harjumaal.

Õppuse peamine treenitav üksus on 411. maakaitsepataljon, lisaks osalevad õppusel Kaitseliidu Tallinna, Harju ja Rapla malevate lahing- ja maakaitsekompaniid ning liitlased Lätist ja Leedust. Tänavu üheksandat korda korraldatav õppus Hunt on Põhja maakaitseringkonna iga-aastane plaaniline õppus.

“Käesoleva aasta õppuse raames harjutame Põhja maakaitseringkonna staabi operatsioonide juhtimist, üksuste lahinguvalmiduse saavutamist ja püstitatud ülesannete täitmist,” ütles Põhja maakaitseringkonna ülem kolonel Kalev Koidumäe. Ta lisas, et õppusel kasutatakse imitatsioonivahendeid, mis ei kujuta osavõtjatele ega elanikele ohtu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused