3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
20. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et septembri alguses võeti Kehtna valla elanikuga WhatsApp’i keskkonnas ühendust ja pakuti talle 90 000 euro suurust annetust. Annetuse kättesaamiseks küsiti inimeselt ülekandetasusid ja makse, mida too tasus kahe välismaise panga kontodele. Lubatud annetust kannatanule seniajani üle kantud ei ole. Tekitatud rahaline kahju on üle 6000 euro.

Rapla vald
20. septembril sai politsei teate, et 62-aastane mees lõi kodus tuttavat 50-aastast naist, kes sai viga.
20. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et augustis ja septembris kahjustati Raplas viit ettevõtte territooriumil seisvat sõiduautot ja lisaks varastati kolmest sõidukist erinevaid esemeid. Tekitatud varalise kahju suurus on selgitamisel.
23. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 16. septembril ostis 52-aastane mees internetis 40-aastaselt mehelt trenažööri ja tasus ettemaksu. Lubatud kaupa ega raha tagasi pole mees siiani saanud. Tekitatud kahju on 700 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Tulekahju Juurus
21. septembril kell 4.54 sai Häirekeskus teate, et Rapla vallas Juuru alevikus Tallinna maanteel põleb elumaja lausleegiga. Päästjate kohale saabudes põles kahekordne puumaja ning leek oli katusest väljas. Päästjad asusid põlengut kustutama, samal ajal kaitstes kõrvalhoonet. Kella 6.40-ks oli põleng lokaliseeritud ning päästjad tegid järelkustutustöid, mille käigus leiti teiselt korruselt hukkunu. Kohal olid Rapla, Märjamaa, Kohila kutselised päästjad ning Kehtna vabatahtlikud, lisaks Alansi, Kehtna ja Kuimetsa paakautod. Tulekahju käis kustutamas ka Kose meeskond.

Liiklusõnnetus Nurtu-Nõlva külas
21. septembril kell 19.48 käisid päästjad Märjamaa vallas Nurtu-Nõlva külas, kus oli toimunud liiklusõnnetus. Päästjad aitasid kannatanu kiirabiautosse transportida, tõstsid avariilisest sõidukist asjad välja ning tegid ettevalmistused auto teisaldamiseks.

Korstnapõleng Inglistel
26. septembril kell 8.05 helistati Häirekeskusesse, et Kehtna vallas Ingliste külas põleb ühekordse maja korsten. Päästjad tuvastasid kohapeal, et tegemist oli korstnapõlenguga, nii et neil jäi üle ruumid vaid üle kontrollida ja tuulutada. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud. Hoones oli suitsuandur.

Järelevalveta lõke Kohilas
Kell 14.09 sõitsid päästjad Kohila valda Kohila alevisse Õhtu tänavale, kus lõke oli jäetud järelevalveta. Päästjad leidsid kohapealt väikese lõkke, kus suitsesid veel mõned tukid, inimesed olid aga juba tuppa läinud. Päästjad kustutasid tuleaseme selle juures olnud ämbri ja veega. Elanikke instrueeriti ohutu tuletegemise reeglitest.

Lääne päästekeskus

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare