6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
UudisedVIDEO: Ootamatud teetööd tekitasid Rapla kesklinnas autoderivi

VIDEO: Ootamatud teetööd tekitasid Rapla kesklinnas autoderivi

Reede, 30. septembri hommikul said Raplas Tallinna ja Viljandi maantee ringristmikul alguse remonditööd. Kuna läbipääs oli tagatud reguleerijate abil, siis tekkisid nii Tallinna kui Viljandi maanteele ummikud. Teetööde alguses ulatusid autoderivid mitmekümne masina pikkuseks. Lähima tunni aja jooksul lühenesid need siiski märgatavalt.

Transpordiamet teatas, et tegemist on külmakahjustuste remonttöödega ning need toimuvad ainult 30. septembril. Ametliku info kohaselt peaksid need lõppema hiljemalt kell 16:00 samal päeval. Rapla vallavanem Gert Villard ütles, et tööd said alguse ootamatult ka vallavalitsuse jaoks, sest Transpordiamet neid eelnevalt ei teavitanud.

Transpordiameti põhja üksuse juhataja Viktor Kisseljov võttis tööde sisu kokku sedasi: “Riigimaanteel nr 15 Tallinn – Rapla – Türi likvideeritakse teedele tekkinud külmakahjustusi ja remonditakse kulunud asfaltkatet. Tööde käigus freesitakse teepinnalt maha ligikaudu 5 cm paksune kiht vana asfaltkatet ning asfalteeritakse uuesti samas mahus. Töid teostab Transpordiameti lepingupartner KMG OÜ. Tööd toimuvad 30.09.2022 kuni kell 16.00. Läbipääs on tagatud reguleerijate abil. Suuremad töömahud jäävad riigiteele nr 15 Tallinn – Rapla – Türi Rapla linnas Tallinna ja Viljandi mnt-d ühendavale ringristmikule ja lõigule Rapla – Kehtna.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare