spot_img
-5.1 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
SportKoolisport: Maastikuteatejooksude tulemused

Koolisport: Maastikuteatejooksude tulemused

Koolinoorte maastikuteatejooksu võistlus toimus Rapla Kesklinna kooli staadioni ümbruses 27. septembril. Osales 20 võistkonda kümnest koolist, kokku 161 koolinoort.
Võistlus toimus neljas grupis: I – 10.-12. klassid; II – 1.-5. ja 6.-9. klassid (võistkonnas 5 poissi ja 5 tüdrukut); III ja IV – 1.-6. ja 7.-9. klassid (võistkonnas 3 poissi ja 3 tüdrukut). Kõigepealt toimus võistlus erinevatele klassidele ja gruppidele pendelteatejooksus ja seejärel maastikuteatejooksus, kus tüdrukud jooksevad 300 m ja poisid 500 m.
Staadion rõkkas võistkonnakaaslaste kaasaelamisest. Osalenud koolid olid osanud selle võistluse edukalt sättida liikumisnädala ürituste raamidesse. Rajad valmistas ette peakohtunik Jaak Liivandi ja stardid viis kiirelt läbi Andres Saks.
I grupp
Koolid 10.-12. kl (arvesse 2 teatejooksu kohapunktid)
1. Kohila G (Mari-Ly Talas, Elis Vahtmäe, Lisette Liiker, Teili Ladoga, Janete Juhkam, Kertu Tamm, Artur Skatškov, Mark Hendrik Künnapu, Rasmus Piisang, Siim Solvak, Markus Aus, võistkonna esindaja õp Kaur Heinaru)
II grupp
Koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga 300 ja rohkem (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)
1. Kohila G (1.-5. kl: Merlin Toirk, Loore Mia Laanmets, Anna Vahi, Reena Šeiko, Sädeli Luik, Oksana Selemeneva, Romer Oidermaa, Brait Kaare, Herman Oja, Mart Heinrich Remmel, Armand Tobi; 6.-9. kl: Marit Veli, Grete Einmann, Nele-Liis Veske, Adeele Šeiko, Kristin Forsel, Elis Kauponen, Mihkel Olo, Mihkel Malv, Jaan Eerik Maasalu, Sten Meerbach, Sten-Markus Reinmets, võistkonna esindaja õp Kaur Heinaru)
2. Rapla VK (1.-5. kl: Victoria Kutliahmetov, Mariette Johanna Jakk, Lisanna Kupponen, Kertu Tooming, Lisette Valgma, Rosanna Aru, Jakob Võsa, Karl Otto Brecher, Kaspar Kivisalu, Caspar Lepikult, Johannes Evestus; 6.-9. kl: Kristiine-Marii Tuuga, Heleri Pajuväli, Loviise Mölder, Eliise-Terttu Kaikonen, Lisann Terras, Sara Loviisa Pajuste, Kelvin Kärp, Erki Ütsmüts, Steven Viigand, Riko Karjus, Gregor Tammik, Han Oscar Sündema, võistkonna esindaja õp Risto Ütsmüts)
3. Rapla KK (1.-5. kl: Roosi Tüvist, Adele Müür, Sirelin Jakobson, Loviise Triik, Emeli Ušakova, Hardi Heliste, Sander Sadivski, Markus Sebastian Kilkans, Karold Kaidla, Markus Lääts; 6.-9. kl: Lisandra Vetesina, Lorelii Estaal, Keit Liis Kõiv, Bia Aller, Kendra Loose, Rando Roots, Erik Paas, Markus Päeske, Maik Aus, Marttis Runno, Marko Vain, võistkonna esindaja õp Jaak Liivandi)
III grupp
Koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga 80-299 (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)
1. Kaiu PK (1.-6. kl Isabel Muna, Karolin Metssalu, Maribella Aunap, Mirjam Liivand, Iko Muna, Taavi Talvoja, Keito Väljaots; 7.-9. kl: Ingrid Saar, Irene Saar, Karoliina Emiilie Rosenberg, Matis Fred Tutt, Germo Maasel, Jarmo Vugt, võistkonna esindaja õp Piibe Pärn)
2. Hagudi PK (1.-6. kl: Kirke Söönurm, Marite Hansar, Grete-Liina Ojamaa, Heili Lehtmaa, Mirko Mäekivi, Kennet Meriküla; 7.-9. kl: Janete Kitsapea, Anete Mirell Pärnapuu, Sandra Savi, Kevin Meriküla, Rasmus Võsu, Albert Lepasepp, võistkonna esindaja Tarmo Härma)
3. Valtu PK (1.-6. kl: Lilli Laureta Lepikult, Hanna Ansen, Kadi Suup, Kristo Parisvä, Markus Kasepõld, Oliver Põldmaa; 7.-9. kl: Emma Aas, Maribel Trei, Maribel Laidmets, Taaniel Palmisto, Marko Rutšs, Markus Anniko, õp Reet Teets, Andres Saks)
Koolid 1.-9. kl õpilaste arvuga alla 80 + algkoolid (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)
1. Vana-Vigala PK (1.-6. kl: Anna Baranova, Eliise Liira, Kendra Ülenurm, Siiri Anet Plamus, Henry Nurmeots, Kevin Vitsberg, Markus Mürgimäe; 7.-9. kl Gerda Asumets, Amanda Allipere, Grete Aljas, Mirtel Pilv, Karl-Rasmus Lehismets, Karl Linnas, Rasmus Kuik, Kenert Ülenurm, õp Nele Nisumaa)
2. Kabala LA-PK (1.-6. kl: Saskia Rahkema, Adele-Marie Uustallo, Marbell Leo, Steven Seervald, Henri Hints, Alex Rahuoja, õp Ene Kangrumägi)

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused