spot_img
-4.5 C
Rapla
Neljapäev, 8 dets. 2022
spot_imgspot_img
KultuurLaternamatk viis legendide rajale

Laternamatk viis legendide rajale

165 aastat tagasi 28. septembril sündis Vana-Vigalas Matthias Johann Eisen, kellest sai rahvaluuleteadlane. Mitmed tema kogutud kohapärimusjutud on seotud just tema kodukandi Vigalaga.

Peale Eiseni lugude on sealkandis teada teistestki allikatest pärit jutte ja pärimusi, millega seotud paigad on maastikul veel tihtipeale näha. Selleks, et tutvustada Eiseni loomingut ja kohalikku pärimust, korraldas Vana-Vigala rahvamaja juhataja Astra Põlma koostöös haruraamatukogu juhataja Mare Ülemaantega 30. septembril laternamatka legendidega. Matk algas päikeseloojangu ajal Oese bussijaama juures ja lõppes väikese istumisega Hirvepargis Jakobi saarel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused