spot_img
-5.1 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedMuusikapäeva kontsert oli kui koolitund

Muusikapäeva kontsert oli kui koolitund

1. oktoobril tähistatakse rahvusvahelist muusikapäeva. Selleaastase muusikapäeva programmi mahutus Eestis ligi 70 kontserti, kolm neist ka Raplamaal. Hageris, Raplas ja Märjamaal esines Vanalinna Hariduskolleegiumi (VHK) keelpilliorkester, dirigent oli Rasmus Puur ja solistid Iris Oja, Peeter Sarapuu ja Arp Reindla.

Muusikapäeval antakse tasuta kontserte mitmel pool ja Eestis on see traditsioon püsinud viimased 20 aastat. Hommikut alustati Hageri kirikus, kus kontserdi eel võttis sõna koguduse õpetaja Jüri Vallsalu, rääkides armastusest ja soovides õnne Kohila mõisakoolile, mis järgneva kontserdiga oma 10. sünnipäeva tähistas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused