-4.5 C
Rapla
Teisipäev, 28 nov. 2023
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
28. septembril kella 20.14 ajal juhtus liiklusõnnetus Rapla-Järvakandi-Kergu tee 24. km, kus sõiduauto Volkswagen Bora kaldus lauges paremkurvis vastassuunda ning põrkas kokku vastu tulnud kopplaaduriga JCB, mida juhtis 43-aastane mees. Sõiduautos viibinud alkoholijoobe tunnustega 47-aastane mees toimetati Pärnu Haiglasse.
3. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 37-aastase naise nimel on tema teadmata võetud kiirlaene. Tekitatud kahju on ligemale 7600 eurot.

Märjamaa vald
27. septembril sai politsei teate, et seni tuvastamata isik lõi avalikus kohas 17-aastast noormeest.
27. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et septembri esimestel nädalatel varastati korterist sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 4210 eurot.
29. septembril kella 8.16 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinna-Pärnu-Ikla mnt 64. km, kus kaubikut Opel Vivaro juhtinud 43-aastane mees ei andnud teed sõiduautole Škoda Octavia, mida juhtis 22-aastane naine. Mõlemad juhid toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Rapla vald
3. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 48-aastane naine ostis septembri keskpaigas sotsiaalmeedia ostukeskkonnast kaks tonni pelleteid. Naine tasus kauba eest ettemaksu, kuid lubatud kaupa ta siiani saanud ei ole. Samuti pole müüja tagastanud ettemaksu. Tekitatud kahju on 400 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Lõkkest süttis kulu
28. septembril kell 14.37 kutsuti päästjad Kehtna valda Kõrbja külla, kus lõkkest oli kulu põlema läinud. Lõkketegija püüdis küll põlengut kustutada, kuid tulutult. Lokuta vabatahtlike kohale jõudes põles umbes 150 ruutmeetrit maapinda, mida asuti veega kustutama. Tule välispiiri kustutati kululuudadega. Kella 15.27-ks oli tulekahju likvideeritud ja selleks kulus 1800 liitrit vett. Tulekahju tekkepõhjus oli tuleohutusnõuete rikkumine lõkke tegemisel.

Traktor ja sõiduauto põrkasid kokku
Kell 20.16 sõitsid päästjad Rapla valda Vahakõnnu külla, kus kokku olid põrganud traktor ja sõiduauto. Päästjad abistasid kannatanut ja puhastasid tee autotükkidest.

Järelevalveta lõkkes põletati mööblit
2. oktoobril kell 18.38 teatati Häirekeskusele lõkkest Kehtna vallas Kehtna alevikus Põllu tänaval. Päästjad kustutasid järelevalveta jäetud lõkke, mille suits häiris naabreid. Päästjad leidsid kustutatud lõkkeasemest ka mööbli jääke, mis tekitasid kirbet lõhna.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused