14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
SportAvis Utilitas Rapla alistas kodusaalis BK Liepaja meeskonna

Avis Utilitas Rapla alistas kodusaalis BK Liepaja meeskonna

Rapla Korvpallikool

Avis Utilitas Rapla meeskonnal õnnestus hooaja esimeses kodumängus oma paremus maksma panna ja teenida tulemusega 75:71 võit BK Liepaja üle.
Möödunud reedel leidis kodusaalis aset põnevust pakkuv, tasavägine kohtumine, kus võidu realiseerimine jäi viimase veerandaja viimaste minutite peale. Hooaega üllatuslikult alustanud vastastel õnnestus küll esimesel veerandajal eduseis sisse mängida, kuid esimese veerandi viimasel sekundil tabatud Sven Kaldre kolmene aitas punktimõõna lõpetada. Teisele veerandajale mindi seega vastu seisult 12:18.
Paraku tuli ka sel veerandil omajagu närvikõdi üle elada, sest kodumeeskond oli hädas visketabavusega, mistõttu oli vahe taas suureks paisumas. Tyler Cheese’i edukalt realiseeritud kiirrünnakud aitasid õnneks meeskonda mängus hoida ja poolajapausile mindi külaliste eduseisus skooriga 33:40 Rapla poolt vaadatuna.
Riietusruumist naastes oli aga Avis Utilitas Rapla selgelt paremini meelestatud ning kolmepunktijoone tagant keeruliselt võetud visked, edukad vaheltlõiked ja puhtalt lahendatud olukorrad kaitses võimaldasid meeskonnal lätlaste vastu juhtima minna. Kolmanda veerandaja lõpuks oli seis 56:52. Eduseisu ei antud käest ka otsustaval veerandajal, tänu millele sai meeskond vastu võtta hooaja teise järjestikuse võidu. Pinge oli küll õhus kohtumise lõpuni, kuid meeskonna kapteni tabavad vabavisked aitasid Avis Utilitas Raplal lõpetada kohtumine tulemusega 75:71.
Meeskonna resultatiivseim oli Tyler Cheese, kes tõi 20 punkti. Obrad Tomic panustas 16 ja Kendall Stephens 13 punktiga

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare