7.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportLauatennise seeriavõistlus algas 39 osalejaga

Lauatennise seeriavõistlus algas 39 osalejaga

Laupäeval alustas 34. hooaega Raplamaa lauatennise seeriavõistlus. Esimene etapp toimus Alu spordihoones Kaiu rahvamaja auhindadele. Mõõtu oli võtma tulnud 39 võistlejat.
7-etapiline seeriavõistlus toimub maakonna eri paikades. Kõikide etappide kokkuvõttes selgitatakse välja maakonna parimad nais- ja meesvõistlejad. Esimese võistluse järel kujunes paremusjärjestus järgmiselt: meeste esimene koht Imre Korsen, tema järel teisena Alar Oviir, kolmandana Veiko Ristissaar, neljandana Grigori Maltizov, viiendana Kalju Kalda ning kuuendana Veiko Kibene. Naiste parim oli Marika Kotka, kelle järel jäi teiseks Ene Laur ja kolmanda koha võitis Malle Miilmann.
Korraldaja Madis Pärn on osalejate arvuga rahul. „Eks ta hooaja jooksul sinna piiridesse ka jääb – mõni võistleja siia-sinna.“ Sel aastal toimub veel kaks lauatennise seeriavõistluse etappi: 27. novembril Märjamaa spordiklubis ning 12. detsembril Alu spordihoones. Järgmise aasta etapid toimuvad vastavalt Valtus, Kohilas, Järvakandis ja seeria lõpetatakse viimase etapiga Valtu spordimajas.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Allar Oviit
13. okt. 2022 23:31

Nagu 100 aastat tagasi ….Minu arvates on piinlik, kui ajaleht kirjutab sportlase nime valesti. Alvar Oviir oli 2. koht Alu turniirl.