spot_img
2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
SportAvis Utilitas Rapla sai tunda kaotusevalu

Avis Utilitas Rapla sai tunda kaotusevalu

Hooaeg kogub tuure, möödunud nädalavahetusel pidi Rapla meeskond vastu võtma esimese kaotuse. Kogenud kalevlastega mängiti poolajani võrdset mängu, siis aga tuli tunnistada vastase paremust.
Laupäeval, 15. oktoobril Tallinnas peetud kohtumises tuli Avis Utilitas Raplal tunnistada Tallinna Kalev/Audentese 17-punktilist paremust 90:73. Kuigi poolajale mindi minimaalse vahega 45:44, leidsid teisel poolajal parema mängurütmi just kogenud kalevlased, keda toetasid noored Audentese kasvandikud. Rapla meestest oli resultatiivseim Tyler Cheese 24 punktiga, Rait-Riivo Laane ja Sven Kaldre lisasid mõlemad 12 punkti. Vastaste edukaim mees oli Kristjan Kangur, kelle kontole kogunes 19 punkti ja 15 lauapalli.
Sven Kaldre rääkis pärast mängu Tallinna Kalev/Audentese vastu: “Vahe tuli sisse meie rutakatest otsustest, me ei mänginud oma asju lõpuni ja nemad karistasid selle ära.” Kuigi nädalavahetusel tuli tabelisse kirjutada selle hooaja esimene kaotus, leidus mängus ikkagi ka ilusaid momente.
Uuel nädalavahetusel võõrustab Avis Utilitas Rapla Ventspilsi meeskonda.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused