-6.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
UudisedJuuru ja Kaiu ei ole enam osavallad

Juuru ja Kaiu ei ole enam osavallad

Rapla vallavolikogu otsustas lõpetada Juuru ja Kaiu osavalla tegevuse alates 15. oktoobrist. Kogukonnakomisjoni esimees Anne Kalf kinnitas, et mõlema piirkonna esindatus säilib ning elanike jaoks ei muutu sellest midagi halvemaks.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
20. okt. 2022 10:56

Ja nii nad tapsid Ferdinandi… Kalfi jutt on puhas tõde kui ta ütles et kodanike jaoks ei juhtu midagi sest ei olnud ju tavainimesel mingitki puutumist vallaga. Kindlasti läheb aga valla ametnikel kergemaks tarku käsulaudu alla anda. Sest poe kedagi vastu pinisemas! Elagu demokraatia Rapla moodi! Elagu meie targad ja ilusad juhid!

Teadmiseks
20. okt. 2022 13:48
Vasta  külamees

Eks see osavaldade moodustamine oligi eelmise haldusreformi aegu ilma oma omavalitsuseta jäävatele inimestele silmapetteks mõeldud – osavaldadele ju sõnaõigust ega eelarvet ei antud!

Kõik uudised
Kuulutused