23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
Rapla keskväljakul algasid II etapi ehitustööd

Rapla keskväljakul algasid II etapi ehitustööd

Kuigi see veel silma ei paistnud, algasid keskväljakul endise turu poolses otsas ehitustööd kolmapäeval, 19. oktoobril. Sel sügisel eemaldatakse plaanide kohaselt olemasolev inventar, tehakse ehitusprojektijärgne puude raie, likvideeritakse olemasolev katend, rajatakse platsile veevarustus- ja reoveekanalisatsiooni torustik ning tehakse mullatöid, ütles Rapla abivallavanem Rain Terras. Ehitustööd kestavad novembrikuu lõpuni. Talvised tööd sõltuvad ilmastikuoludest, kuid keskväljaku II etapi ehitus peaks olema valmis 2023. aasta augustiks.
Ehitustööd nõuavad nii liikluse kui ka parkimise ümberkorraldamist kesklinna piirkonnas. „Liikluskorraldust puudutav veel täpsustub ehitustööde käigus,” ütles Terras ja kinnitas, et vallavalitsuse infokanalitest saab selle kohta infot. Ehitustegevuse tõttu võivad olla häiritud juurdepääs ja parkimine Taara tänaval, kuna tööd hõlmavad ka Taara tn ümberehitust, lisas Terras.
Töid teostavad hanke võitnud OÜ RTS Infra Eesti ja OÜ RTS Infraehitus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare