spot_img
-5.6 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
KrimiPolitsei eest põgenenud mees kukkus rõdult alla

Politsei eest põgenenud mees kukkus rõdult alla

Kehtnas kukkus eile kolmanda korruse rõdult alla politsei eest põgenenud mees. Kohalike sõnul oli Kooli tänava korrusmaja juures näha nii politseinikke kui ka kiirabi.
Kesk-Eesti politseijaoskonna ametnikud läksid koos kiirreageerijatega teisipäeva hommikul korterisse menetlustoiminguid tegema. „Kuriteos kahtlustatav isik politseile ust ei avanud, mistõttu tuli uks avada sunniga. Kuriteos kahtlustatav isik otsustas rõdu kaudu põgeneda, kuid libises põgenemise käigus kolmanda korruse rõdult alla. Politseiametnikud andsid kahtlustatavale kohapeal esmaabi ja kiirabi toimetas ta haiglasse,“ ütles Kesk-Eesti politseijaoskonna eriasjade uurija Rain Saar.
26-aastast meest kahtlustatakse oma kodus kanepi kasvatamises.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused