-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
28. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 24. ja 28. oktoobri vahel tungiti talumajja, kust varastati köögitasapind, elektrisaag ja redel. Vargusega tekitatud varaline kahju on hinnanguliselt 770 eurot.

Märjamaa vald
26. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 16. ja 18. oktoobri vahel varastati sõiduautost tööriistakomplekt ja täispuhutav aerulaud. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 300 eurot.

Rapla vald
26. oktoobri õhtul sai politsei teate, et 72-aastane mees lõi korteris 67-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.
28. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 23. oktoobril varastas mees Raplas Viljandi maanteel kauplusest alkohoolseid jooke. Vargusega tekitatud kahju on üle 300 euro.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Kohilas põles prügikast
26. oktoobril kell 17.05 käisid päästjad Kohila alevikus Kelgumäe tänaval kustutamas prügikasti.

Pliidile kukkunud käterätik süttis
27. oktoobril kell 15.06 kutsuti päästjad Kehtna alevikku Staadioni tänavale, kus koridoris töötas suitsuandur ja ühes korteris oli tuba suitsu täis. Päästjad tuvastasid, et korteris oli süttinud pliidi peale kukkunud käterätik. Päästjad tuulutasid toad ning nõustasid erivajadusega korterielanikku ja palusid tal pliidi kohal enam pesu mitte kuivatada.

Liiklusõnnetus Helda külas
28. oktoobril kell 15.27 sõitsid päästjad Rapla valda Helda külla, kus oli toimunud liiklusõnnetus. Päästjad likvideerisid sõiduautodel süttimisohu ning puhastasid tee autotükkidest.

Palgikoorem läks ümber
28. oktoobril kell 15.45 käisid päästjad Märjamaa alevis Märjamaa-Koluvere teel, kus ringristmikul oli palgikoorem ümber läinud. Päästjad aitasid liiklust reguleerida ning puhastasid tee kooreprahist. Palgid tõstis rekajuht ise koormasse tagasi.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare