14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
SportAvis Utilitas Rapla kaotas kindlalt mänginud BC Kalev/Cramole

Avis Utilitas Rapla kaotas kindlalt mänginud BC Kalev/Cramole

Avis Utilitas Rapla võõrustas laupäeva, 5. novembri õhtul Sadolin spordihoones BC Kalev/Cramot ning pidi vastu võtma kaotuse 79:67. Külalised Tallinnast juhtistid mängu kogu kohtumise vältel ning kordagi Raplat ohtlikult lähedale ei lasknud. Tõsiseid probleeme oli Raplal vastaste tagamängija Wesley Van Becki ohjeldamisega, kes viskas 27 punkti.

Algviisikud:
Avis Utilitas Rapla: Tyler Cheese, Rait-Riivo Laane, Obrad Tomic, Kendall Stephens, Tormi Niits
BC Kalev/Cramo: Taavi Jurkatamm, Wesley Van Beck, Tanel Kurbas, Artur Konontsuk, Martin Dorbek

Juba kohtumise algus kulges Avis Utilitas Raplale raskelt ning punktiskoor kasvas väga visalt. Esimese veerandaja võitis BC Kalev/Cramo tervelt 20:6. Rapla poolelt pakkus esimese kümne minuti jooksul kõige ilusama hetke Markus Ruubel, kes viimastel sekunditel julgelt korvi alla nõelas ning meeskonnale kaks punkti juurde tõi. Sellele episoodile järgnes ka vabavise, aga see kahjuks korvi ei kukkunud.

Teine veerandaeg kulges juba paremini, kuid ohtlikult lähedale ei jõudnud Rapla külalistele kuidagi. Küll aga mängis teravalt Rapla keskmängija Obrad Tomic, kes viskas esimese poolajaga kaksteist punkti. BC Kalev/Cramo valitses esimest poolaega täiesti selgelt võites selle 40:27. Avis Utilitas Rapla tegi esimesel poolajal kaksteist pallikaotust külaliste seitsme vastu.

Teist poolaega alustas Rapla hoogsalt vähendades kaotusseisu viie punkti peale 47:42. Selle skoori tõi tabloole Marek Ruut, kes saatis teele tabava kaugviske. Väiksemaks vahe siiski enam ei kahanenud. Kolmanda veerandaja võitis BC Kalev/Cramo 60:50. Sealjuures tabas Rapla mängija Anton Davydiuk viimasel sekundil kahepunktiviske.

Neljandat veerandaega alustasid innukamalt külalised venitades eduseisu kuueteistkümne punkti peale. Kuigi Rapla vähendas küll kaotusseisu ent BC Kalev/Cramole lähedale siiski ei jõutud. Viimastel minutitel oli vahe kaheksa punkti ning Rapla läks kolmel järjestikusel rünnakul kaugviske peale, kuid kõik sooritused läksid mööda. Lõpusireeni kõlades näitas tabloo BC Kalev/Cramo võitu 79:67.

Võitjate resultatiivseim oli Wesley Van Beck, kes viskas 27 punkti. Hugo Toom toetas meeskonda 13 punktiga. Avis Utilitas Rapla poolelt tegi enim skoori keskmängija Obrad Tomic, kelle kontosse jäi 19 punkti. Kendall Stephens viskas 11 punkti.

Avis Utilitas Rapla jaoks oli see Paf Eesti-Läti korvpalliliigas kaheksas kohtumine. Kirjas on nii neli võitu kui neli kaotust. Nüüd ootab ees paus koondisemängudeks. Järgmise mängu peab Avis Utilitas Rapla laupäeval, 19. novembril kui kodusaalis võõrustatakse Läti Ülikooli.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare