15.5 C
Rapla
Kolmapäev, 7 juuni 2023
PersoonTöö aitab koduigatsust leevendada

Töö aitab koduigatsust leevendada

Märjamaa gümnaasiumi endise aeroobikasaali uksel on lisasilt – Ukraina klass. Ruumi kahes servas on mõned väikesed koolipingid, tahvel ja vildikad kirjutamiseks. Nende laudade taga õpivad nooremate klasside lapsed. Kõrval kehalise kasvatuse õpetajate toas on sisse seatud vanemate õpilaste klass. Lastega töötab kaks ukraina õpetajat ja abiõpetaja.

Meie vestluskaaslased on Marianna Nalbandian ja Serhii Mariborskyi. Marianna on erialalt keemia ja bioloogia õpetaja, kes siin annab lisaks oma põhiainetele geograafiat, loodusõpetust, ukraina keelt ja kultuuri ning suurematele ka kunstitundi. Serhii õpetas kodumaal füüsikat, informaatikat ja astronoomiat. Siin õpetab ta väiksematele matemaatikat, suurematele füüsikat ja loodusõpetust.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused