spot_img
-3.4 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
SportNeemeco GerardosToys / Kohila vald krooniti Eesti karikavõitjaks

Neemeco GerardosToys / Kohila vald krooniti Eesti karikavõitjaks

Möödunud nädalavahetusel toimus Tallinnas TalTechi spordihoones kuni 18-aastaste poiste Eesti karikavõistluste I finaalturniir võrkpallis. Tasavägises heitluses krooniti Eesti karikavõitjaks Neemeco GerardosToys / Kohila vald.

Kuldmedali võitnud meeskond saavutas neli võitu ja seega 13 punkti, edestades ühe punktiga Spordiklubi Tats / Rae Spordikooli, kes teenis samuti neli võitu. Pronksmedalid riputati Selver Tallinn Spordikool I poiste kaela, kes noppisid sarnaselt kahe esimesega neli võitu, kuid punkte koguti 11.

Parimateks mängijateks valiti Sten-Markus Taasväli (Neemeco GerardosToys / Kohila vald), Ranel Rahuoja (Spordiklubi Tats / Rae Spordikool), Jost Artur Talvist (Selver Tallinn Spordikool I) ja Georgi Sitnikov (Selver Tallinn II). Neemeco GerardosToys / Kohila vald mängis koosseisus: Jasper Jakobson, Uku Kesküla, Artus Leo Marco Klemm, Jaan Eerik Maasalu, Paul Mihkel Maasalu, Martin Mäesalu, Markus Markna, Robert-Heinrich Oolma, Oliver Orro, Martin Pillam, Sten-Markus Reinmets, Sten Markus Taasväli, Andreas Volman.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused