11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
UudisedEeloleval nädalavahetusel on häiritud Elroni sõidugraafik

Eeloleval nädalavahetusel on häiritud Elroni sõidugraafik

Eeloleval laupäeval, 12. novembril ning pühapäeval, 13. novembril on häiritud Elroni edelasuunal sõitvate rongide graafik.

Remondi tõttu suletakse siis Kohila-Rapla raudteelõik. Seetõttu sõidavad edelasuuna rongid 12. ja 13. novembril muudetud graafiku alusel ning laupäeva lõunast pühapäeva lõunani on rongid Kohila-Rapla, mõnel juhul ka Kohila-Türi lõigul asendatud bussidega.
“Viimane edelasuuna reis, mida teenindame täies ulatuses rongiga, väljub laupäeval Tallinnast Viljandisse kell 10.30. Raplast Tallinna suunas väljub viimane rong kell 10.33. Kõik hilisemad väljumised on laupäeval asendatud bussidega kas Kohila ja Rapla või mõnel juhul ka Kohila ja Türi vahel. Bussidega teenindame reisijaid ka pühapäeva hommikul. Esimene reis, mida teenindame pühapäeval terves ulatuses rongiga, väljub Tallinnast kell 11.42, Viljandist kell 10.37 ja Raplast kell 12.01,” seisab Elroni ametlikus teates.
Tähelepanelik tuleb olla selles osas, et asendusbussis ei ole võimalik transportida jalgrattaid. Ratastooliga reisijatel palub Elron endast eelnevalt teada anda e-posti aadressil: [email protected]. Siis organiseeritakse võimalusel madalapõhjaline buss.
Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega ning nende asukohad koos sõiduplaani muudatuste infoga on leitavad Elroni kodulehelt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused