17.2 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
TVPodcast: Valimisdebatt Heiki Hepneri ja Kalle Toometi vahel

Podcast: Valimisdebatt Heiki Hepneri ja Kalle Toometi vahel

Riigikogu valimisteni jääb praeguse seisuga veel neli kuud, ent valimiskampaania on hooga käima läinud. Tänases Raplamaa Sõnumite podcastis on külas kaks Raplamaa poliitikut, kes mõlemad kandideerivad Riigikokku.
Teineteiselt võtavad mõõtu praegune Riigikogu saadik Heiki Hepner (Isamaa) ja Rapla vallavolikogu esimees Kalle Toomet (Reformierakond). Samuti osaleb saates Raplamaa Sõnumite peatoimetaja Tõnis Tõnisson ning vestlust suunab ajakirjanik Siim Jõgis. Teemadena tulevad teiste seas käsitlusele kõrge elektrihind, punamonumentide eemaldamine ja poliitilise kultuuri allakäik.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare