spot_img
-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedRapla maakonnas on valmimas veel Rail Balticu objekte

Rapla maakonnas on valmimas veel Rail Balticu objekte

Loetud nädalad tagasi valmisid Kohila vallas mitu Rail Balticu põhitrassi ristumist. Oktoobrikuuga tõmmati joon alla Tagadi viadukti, Künka tee viadukti ja Loone ökodukti ehitustöödele. Nüüd on valmimas järgmised objektid, mis asuvad samuti Rapla maakonnas.

Alu külje all jätkuvad ehitustööd Kalevi ökodukti juures. Tööde kogumaksumus on 5,5 miljonit eurot ning nende peatöövõtja on AS TREV-2 Grupp. Nende selgituse kohaselt võimaldab ökodukti rajamine enne põhitrassi ehitamist harjuda ülepääsuga enne suuri põhitrassi ehitustöid.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
18/11/2022 13:42

Mõttetu projekt see RB, aga eks kellegi ärihuvi. Vaadates Kalevi ökodukti pilti – tõeline gigantomaania ja arvestades veel seda metsa, mis trassi jaoks sealt maha võetakse, siis loomi sinna vaevalt eriti jääb, ökodukt on pigem üksikutele seenelistele, kes mõne metsatuka veel leiavad.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused