-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
UudisedCoop Loto autovõit tuli Raplasse

Coop Loto autovõit tuli Raplasse

Täna keskpäeval andis Coop Rapla juhatuse esimees Väino Sassi üle Coop Loto oktoobrikuu peaauhinna, Toyota RAV4 Hybrid võtmed Mare Kurisoole, kellel on au olla esimene raplamaalane, kes selle loosimisega endale auto võitis. Kokku on Coop Lotoga auto võitnud seni üheksa inimest.

Kurisoo rääkis, et kui keset tööpäeva tuli kõne, et ta on auto võitnud, siis ta tüüpilise eestlasena alguses ei uskunud seda. “Kõne seedimiseks läks ikka paar päeva,” lisas ta. Coop Lotoga liitudes teadis Kurisoo vaid, et peavõiduks on auto. Mis on ülejäänud auhinnad, ta ei teadnud.
Varem ei ole Kurisool õnnemängudes ja lotos eriti õnne olnud, vaid mõned väiksemad võidud on tulnud Bingo Lotoga. Coop Loto tundus aga just selline projekt, millest tasus osa võtta. “Lootsin lihtsalt heale õnnele,” sõnas Kurisoo naerdes oma uue auto rooli taga istudes. Esialgu jääb võidetud auto Mare Kurisoole endale kasutada. Tema peres on üks auto juba olemas, nii et tulevik näitab, mis vanast autost saab.

Amservi esindajad võitjat õnnitlemas.

Õnnitlejate hulgas oli ka Coop Eesti Keskühistu ja Amservi esindajad ning Kurisoo enda pere ja töökaaslased. Auto üleandmist olid uudistama tulnud ka juhuslikud möödujad, kellest nii mõnelegi andis nähtu – kergelt kadedust tekitav olukord, kus nii suur võit tuleb oma kogukonda – innustust ise lotos osaleda. Coopi kommunikatsioonijuht Martin Miido sõnas, et Coop Lotoga liitunuid on suurusjärgus 100 000. Täpne arv muutub ajas, kuna ei ole kohustust olla terve kuu lotoga liitunud. Coop Lotoga on juhtunud ka olukord, kus auto võideti nii, et inimesel oli vaid üks pilet loosimises.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tiirlt
17. nov. 2022 14:05

Kaius ka Coopi Loto auto

Hillar
17. nov. 2022 17:17
Vasta  Tiirlt

Tundub, et Kaiu pole enam Raplamaal 🙂

Sõjavastane
21. nov. 2022 14:51
Vasta  Tiirlt

Ega reklaam ei peta!