12.2 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
KrimiPolitsei- ja pääseteteated

Politsei- ja pääseteteated

Kehtna vald
19. novembri õhtul kella 20.30 ajal sai politsei teate, et 29-aastane mees lõi oma venda, 26-aastast meest. Lähisuhtevägivalla juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Kohila vald
15. novembri hilisõhtul sai politsei teate, et 22-aastane noormees ründas noaga oma kasuisa, 62-aastast meest, kes sai käele kergemaid vigastusi. Perevägivalla juhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Märjamaa vald
20. novembri öösel sai politsei teate, et 34-aastane mees lõi korteris 24-aastast naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Rapla vald
16. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 4. novembril kella 20.30 paiku varastas mees Raplas Tallinna maanteel kauplusest mitu pudelit alkoholi. Vargusega tekitatud varaline kahju on üle 230 euro.
Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Tahmapõleng korstnas
18. novembril kell 15.47 kutsuti päästjad Rapla valda Kasvandu külla, kus kahekordse eramaja korstnas oli tahmapõleng. Päästjad kontrollisid korstnajala, suitsulõõri ja küttekolde üle. Selgus, et suitsulõõris oli süttinud tahm, kuid ohtu rohkem ei tuvastatud. Majas oli töökorras suitsuandur. Päästjad soovitasid kohale kutsuda korstnapühkija, kes kontrolliks üle ja puhastaks küttekolded.

Traktor kraavis
19. novembril kell 22.42 kutsuti päästjad Rapla valda Raka külla Kelba teele, kus traktor oli kraavi sõitnud. Päästjad eemaldasid sõidukil akuklemmid ning tegelesid õlireostusega, lõpuks piirati traktor päästelindiga. Kannatanu anti üle kiirabile.

Garaaž põles
20. novembril kell 00.45 sai Häirekeskus teate Kohila vallas Aandu külas põlevast garaažist. Päästjate kohale saabudes põles angaar täisleegis, mida asuti kohe kustutama. Tulekahju lokaliseeriti kell 3.13 ja kustutati lõplikult kell 5.18. Sündmusele reageeriti suurte jõududega: kustutustöödega tegelesid Assaku, Keila, Kohila, Kose, Lilleküla ja Rapla päästjad.
Kell 16.52 kutsuti päästjad uuesti öösel põlenud angaari juurde, kus koristustööde käigus leiti katuselt saepuru seest hõõguv koht. Päästjad kustutasid põlengu veega ning sündmus lõpetati kell 17.24.

Elektriliin sõiduteel
21. novembril kell 14.36 kutsuti päästjad Rapla valda Alu-Metskülla, kus sõiduk oli libisenud vastu elektriposti, mistõttu elektriliin oli ohtlikult sõiduteel. Päästjad sulgesid nii kauaks liikluse, kuni saabusid elektrikud, kes võtsid alajaamast voolu välja, lõikasid traadi läbi ning vabastasid tee. Keegi õnnetuses kannatada ei saanud.

Kolme autoga liiklusõnnetus
21. novembril kell 21.01 sõitsid päästjad Kehtna valda Kalbu külla, kus oli toimunud 3 autoga liiklusõnnetus. Päästjad eemaldasid sõidukitel akujuhtmed ning likvideerisid süttimisohu, katsid teele valgunud vedelikud absorbendiga, puhastasid tee autotükkidest ning vabastasid liiklusele. Üks kannatanu vajas arstiabi.
Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused