spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
KultuurRein Berlokko meistriteosed

Rein Berlokko meistriteosed

Valter Uusberg

Jah, head kunstisõbrad, kiirustage – Rapla keskraamatukogu galeriis on veel novembri lõpuni vaadata Rein Berlokko meistriteoseid, 16 kuldlõikelist maali: maastikud ja üks natüürmort. Tööd on valminud vahemikus 2014–2022.

Näituse rahumeelne üldpilt pakub vaatajale esmapilgul puhtakujulise kohtumise maalikunsti vana hea žanri maastikumaaliga, mis mõjub tuttavliku ja jõukohasena. Näituse esmane siht ongi saavutatud, Berlokko maale on tõesti hea ja turvaline vaadata. Aga jäägu vaatajale tema jõukohasus ja tööde autorile oma, sest iga maali juures torkab silma eriliselt tihe läbitöötatus ning hämmastav terviklikkus, mille jõukohasuse kraad viitab autori meisterlikkusele.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused