7.7 C
Rapla
Pühapäev, 4 juuni 2023
SportValeri Nikitin treenis Kehtna maadluskasvandikke

Valeri Nikitin treenis Kehtna maadluskasvandikke

Endine maadleja Valeri Nikitin treenis nädal aega Kehtnas MK Hammerlock kasvandikke. Sellest oli kohe kasu, sest samad noored maadlejad osalesid nädalavahetusel Jõgeval noorteturniiril ning teenisid kaks esikohta ja veel poodiumikohti.

Viimastel aastatel on Nikitin elanud Rootsis, ent tema sportlaskarjääri juured on tugevasti Raplamaa pinnases. Aastal 2001 pälvis ta Rapla maakonna kõrgeima tunnustuse Rapla Redel.

Kui kerida aega kakskümmend aastat tagasi, siis oli Valeri Nikitin Eesti sporditaevas ere täht. Aastal 2000 saavutas ta Sydney olümpiamängudel neljanda koha. Nüüd ta enam võistlustel ei osale, kuid on jätkuvalt MK Juhan liige.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused