spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedÄripäev tunnustas Raplamaa parimat ettevõtet

Äripäev tunnustas Raplamaa parimat ettevõtet

29. korda korraldatud Äripäeva TOP100 galal kuulutati Raplamaa parimaks ettevõtteks Keavas asuv Vindor OÜ, mille tutvustamisel öeldi, et see on „avanud ukse kõrge kvaliteediga uste tootmisele, pööranud pale modernsete aknapalede tootmisele ja võtnud liistule kõikvõimalike liistude tootmise.”

Eesti edukaimateks ettevõteteks kuulutati Exmet OÜ, Toftan AS ja LHV Group AS. Aasta roheettevõtte tiitli sai Ringo OÜ ja aasta iduettevõtte tiitli 3 Commas Technologies OÜ.
Autasusid jagati nelja kategoorias, milleks olid: Eesti edukaimad, Maakondade edukaimaid, aasta roheettevõte ja aasta iduettevõte.
Õhtut juhtinud Valter Soosalu ütles, et maakondade edukaimad seati pingeritta hinnates nende eelmise aasta müügitulu ja kasumit ning nende kasvu, rentaablust ja lisandväärtust töötaja kohta.
Äripäeva Infopanga juht Joonas Jõgi täpsustas, et maakondade TOP ettevõted pakuvad tööd enam kui 3500 inimesele, mis on neljasaja võrra rohkem kui eelmisel aastal ning maksavad oma töötajatele Eesti keskmisest 27% kõrgemat palka. Jõgi lisas, et see on tunnustamisväärne olukorras, kus väiksemates kogukondades jääb palga tase üpris madalaks. Maakondade parimad ettevõtted on ka äriliselt edukad, kokku on käivet kasvatatud 87% ja kasumit enam kui viis korda. Jõgi sõnul näitab see, et edukat ettevõtlust on võimalik teha ka väljaspool Tallinnat.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused