-10.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
UudisedPodcast: Pereterapeut Siiri Viil räägib meeste vaimsest tervisest

Podcast: Pereterapeut Siiri Viil räägib meeste vaimsest tervisest

November on kuu, kus viimastel aastatel on tähelepanu all meeste tervis. Rohkem räägitakse nii meeste füüsilisest, kui vaimsest tervisest. Meeste tervise kuu raames on meil täna stuudios pere- ja loovterapeut Siiri Viil Ojaveere teraapiakeskusest ning ajakirjanikud Siim Jõgis ja Helerin Väronen. Podcastist saab teada, kus Ojaveere teraapiakeskus asub ja milliseid teenuseid seal pakutakse, mis mured tänapäeval meestel on ja kuidas terapeudid nende lahendamisele kaasa aitavad.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused