2.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
KrimiMärjamaal hukkus raskes avariis naine

Märjamaal hukkus raskes avariis naine

Laupäeva pärastlõunal juhtus Märjamaa vallas traagiline liiklusõnnetus. Kahe sõiduauto kokkupõrkes hukkus naine, vigastada sai veel kolm inimest. Avarii toimus Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel, Jädivere külas.

Sõiduauto Audi liikus Tallinna suunas ning Nissan Patrol Tallinnast Pärnu suunal.

„Laupäeval Märjamaa vallas Jädiveres toimunud liiklusõnnetuse uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust. Õnnetusega seotud asjaolud on välja selgitamisel ning täna me rohkem infot anda ei saa,” ütles Kesk-Eesti politseijaoskonna uurija Kadri Silde esmaspäeval.

Kokkupõrke järel paiskus Nissan Patrol kraavi katusele. Selles viibis vaid juht, 43-aastane mees, kes sai viga ning kelle meedikud haiglasse viisid. Audis oli kokku kolm inimest, juht ning kaks kaasreisijat. Kokkupõrkes hukkus Audis kaasa sõitnud 58-aastane naine. Audi juht ning teine kaasreisija said niisamuti õnnetuses viga. Auto roolis olnud mehe viis kiirabi haiglasse ning raskelt viga saanud kaasreisija, 43-aastase naise viis Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse PPA lennusalga kopter.

Politseinikud tuvastasid avariipaigas, et mõlemal sõidukil olid all nõuetekohased talverehvid. Tee avariipaigas oli lumine ja talviselt libe ning õnnetuse hetkel sadas lund. Õnnetus juhtus sirgel teelõigul, kus lubatud maksimaalne sõidukiirus 90 km/h.

Politsei palus kõigil, kel on selle raske liiklusõnnetuse kohta infot või kui keegi omab sellest õnnetusest näiteks pardakaamera salvestist, sellest politseile teada anda.
„Meie abipalvele reageeriti ja meile on laekunud informatsiooni. Täname kõiki, kes meiega ühendust võtsid. Üleskutse kehtib endiselt, kui kellelgi on veel olulist teavet laupäeval Märjamaa vallas Jädiveres toimunud liiklusõnnetuse kohta, palume helistada telefoninumbril 58284919,” ütles Silde.

Muuhulgas palub politsei kõikidel liiklejatel praegustes talvistes oludes liikudes olla tähelepanelik, hoida piisavat pikivahet reageerimaks ettetulevatele ootamatustele ning vältida järske manöövreid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare