-2.8 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
ValladRapla valdKuimetsa spordihoone võõrustas Eesti meistrivõistlusi istevõrkpallis

Kuimetsa spordihoone võõrustas Eesti meistrivõistlusi istevõrkpallis

Laupäeval peeti Kuimetsa spordihoones Eesti meistrivõistlusi istevõrkpallis. Ka varasemad kaks võistlust on olnud just Kuimetsas.

Päeva esimeses pooles mängiti nais- ja meeskondade arvestuse kolmikutes. Naiste turniiril osales viis võistkonda, kes mängisid kõik omavahel ühe mängu. Esikoha saavutas võistkond Teras, kes võitis kõik neli mängu 2:0 tulemusega. Teise koha teenis võistkond Sideout kolme võiduga. Pronksmedali said kaela Naiskad, kes alistasid kaks vastast. Neljanda kohaga pidi leppima võistkond Täitsa Kosmos, kes alistas tasavägises mängus 2:1 Arte naiskonna.

Meeskondade turniiril osales viis võistkonda. Esikoha ja Eesti meistritiitli võitis teist aastat järjest meeskond Sideout, kes loovutas vaid ühe geimi. Hõbemedalid kuulusid EVVÜ meeskonnale, kes sai kirja kolm 2:0 võitu. Kolmanda koha hõivas võistkond METSV, kes jõudis ainsana meistriks tulnud Sideouti võistkonna vastu geimivõiduni. Neljanda kohaga lõpetas turniiri võistkond Torpeedo, kes oli oma ainsas võidumängus 2:0 tulemusega parem Arte meeskonnast.

Segavõistkondade turniiriga alustati pärast lõunapausi ja ka seal osales viis võistkonda, kes mängisid kuuikutes. Esmakordselt saavutas segavõistkondade arvestuses Eesti meistritiitli varem kahvatumate medalitega leppima pidanud perevõistkond Sideout, kes alistas kõik vastased kindlalt 2:0. Teiseks tuli EVVÜ võistkond, kes kaotas vaid võitjatele. Pronksmedalid kuulusid võistkonnale Segamini. Tasavägisel turniiril tuli neljandaks Sega-Torpeedo võistkond, kellele järgnes Arte.

Kuimetsas peeti istevõrkpalli Eesti meistrivõistlused ATO spordiklubi initsiatiivil ning Tarmo Rahuoja eestvõttel. Kuimetsa eelis on avar saal ning varustuse olemasolu. Võistluste tarbeks seati saali üles neli väljakut.

Naiste paremusjärjestus:
1. Teras: Laura Milk, Ülle Olli, Monika Sild
2. Sideout: Kerda Stamm, Karmen Stamm, Kertu Stamm, Marii Männiste
3. Naiskad: Merilyn Jõearu, Triin Tibar, Erle Püvi

Meeste paremusjärjestus:
1. Sideout: Meelis Stamm, Karmo Stamm, Karl Stamm
2. EVVÜ: Margus Hoop, Marek Piirimägi, Egerd Erreline, Tarmo Lepik
3. METSV!: Raido Seppam, Jürgen Norak, Oskar Härmaste, Karl Grüner

Segavõistkondade paremusjärjestus:
1. Sideout: Meelis Stamm, Karl Stamm, Karmo Stamm, Kusti Nõlvak, Raini Stamm, Karmen Stamm, Kerda Stamm, Kertu Stamm, Marii Männiste
2. EVVÜ: Margus Hoop, Marek Piirimägi, Egerd Erreline, Tarmo Lepik, Laura Milk, Ülle Olli, Monika Sild
3. Segamini: Raido Seppam, Jürgen Norak, Oskar Härmaste, Karl Grüner, Merle Lääne, Reelika Kauge

Turniiri parimad mängijad:
Parim naismängija: Monica Sild
Parim meesmängija: Marek Piirimägi
Parim parasportlane: Egerd Erreline
Parim servija: Karmen Stamm
Parim ründaja: Raido Seppam
Parim blokeerija: Karl Stamm
Universaalseim mängija: Kusti Nõlvak

Võrkpall vallutas Kuimetsa spordihoone isegi pikemaks ajaks kui ainult üheks päevaks. Tegelikult toimusid seal võistlused neljal päeval. Laupäeval mängiti istevõrkpalli, ülejäänud päevadel tavalist võrkpalli. Reedel ja esmaspäeval peeti Kuimetsa spordihoones Põhja regiooni nr 2 Eesti meistrivõistlusi U12 ja U14 vanuseklassis. Reedel mängisid poisid ja esmaspäeval tüdrukud. Pühapäeval toimusid seal Kuimetsa spordihoone meistrivõistlused võrkpallis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare