14.9 C
Rapla
Reede, 9 juuni 2023
UudisedLähisuhtevägivalla juhtumid on Raplamaal vähenenud

Lähisuhtevägivalla juhtumid on Raplamaal vähenenud

Lähisuhtevägivalla juhtumite arv on Raplamaal möödunud aastaga võrreldes 15% langenud. Sellest hoolimata ei tihka politsei liiga optimistlik olla. Nendeni jõuab vaid jäämäe tipp ja märkamist võiks rohkem olla.

„Vägivalda peredes tegelikult on,” ütleb Politsei- ja Piirivalveameti Rapla piirkonnavanem Jaan Sildoja ning lisab: „Pahatihti see ei jõua aitajateni.” Vägivallast antakse teada jätkuvalt siis, kui olukord tundub väljapääsmatu. Aastate jooksul on aga lisandunud ohvritele suunatud võimalusi ja teenuseid suhtest välja astumiseks. Kiiret nõustamist saab näiteks ohvriabi tugiliinilt. Naisi ja lapsi toetab sammu astumisel ka Raplamaa Naiste Tugikeskus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused