16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
Sport"Lõvide Vennaskonna" taga seisavad mitmed Rapla juurtega filmitegijad

“Lõvide Vennaskonna” taga seisavad mitmed Rapla juurtega filmitegijad

Pimedate Ööde Filmifestivalil esilinastus Kaur Koka ja Mikk Jürjensi dokumentaalfilm “Lõvide Vennaskond”. See on lugu legendaarsest Lõvide jalgpallimeeskonnast, millest kasvasid kaheksakümnendatel välja tulevase Eesti koondise esimesed mängijad.

“Lõvide Vennaskonna” pikkus on 1 tund ja 1 minut ning seda saab vaadata Eesti kinodes. Filmi tegijatest on Raplast pärit filmi produtsent ja kaasrežissöör Mikk Jürjens, operaator Madis Reimund ja teine operaator Ants Tammik. Raplamaa Sõnumid tegi intervjuu Mikk Jürjensiga, et uurida selle filmi tegemise tagamaid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare