spot_img
-2.3 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Kohila vald
28. novembril kella ühe ajal öösel sai politsei teate, et Kohilas kasutas 26-aastane mees kodus oma abikaasa kallal vägivalda, mille tagajärjel sai naine viga. Lähisuhtevägivalla juhtumi üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Tulekahju sai alguse küttesüsteemist
23. novembril kell 10.26 helistati Häirekeskusesse, et Kohila alevis Lõuna tänaval tuleb kahekordse maja teise korruse aknast musta suitsu. Päästjad leidsid teiselt korruselt eest suitsu täis korteri ning alustasid kohe suitsusukeldumist. Korterist toodi välja üks kannatanu, kelle kiirabi viis haiglasse. Kella 10.58ks oli tulekahju lokaliseeritud. Esialgsetel andmetel sai tulekahju alguse küttesüsteemist, mis asus elutoas. Päästesündmus lõpetati kell 11.42, kustutustöödega tegelesid Kohila ja Rapla päästjad. Majas oli töökorras suitsuandur.

Liiklusõnnetuses hukkus inimene
26. novembril kell 14.52 sai Häirekeskus teate Märjamaa vallas Pallika külas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel toimunud liiklusõnnetusest. Kohale sõitnud päästjad vabastasid ühe sõidukis kinni oleva kannatanu hüdrauliste töövahenditega ning aitasid ka teisi kannatanuid. Lisaks reguleeriti liiklust, kuni politsei võttis sündmuse üle. Liiklusõnnetuses sai kannatada 3 inimest, kes kõik viidi haiglasse. Üks inimene hukkus. Teeolud olid sündmuskohal väga libedad.

Kuusikul põles saun
27. novembril kell 8.24 helistati Häirekeskusesse, et Rapla vallas Kuusiku alevikus Rohelisel teel põleb saun, kust inimesed olid juba välja saanud. Päästjate kohale saabudes põles hoone lahtise leegiga. Kella 8.53ks oli tulekahju lokaliseeritud ning tehti järelkustutust ning otsiti tulepesi. Kell 11.27 oli põleng kustutatud. Üks inimene sai põletushaavu ning temaga tegeles kiirabi. Tulekahju käisid kustutamas Märjamaa, Rapla ja Kehtna päästjad. Politsei tegeles kohapeal liikluse reguleerimisega. Hoone mõõtmetega 8×6 meetrit sai tules nii palju kannatada, et muutus kasutuskõlbmatuks. Esialgsetel andmetel võis tulekahju alguse saada elektrisüsteemist.

Vingugaasimürgitus
27. novembril kell 11.19 sai Häirekeskus teate, et Kehtna alevikus Männiku tänaval hakkas vanainimesel oma kodus halb. Kohale sõitnud päästjad tuvastasid õhus vingugaasi olemasolu ning avastasid, et üks siiber oli liiga vara kinni pandud. Päästjad tuulutasid ruumid, kannatanu viis kiirabi aga haiglasse.

Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused