spot_img
-3.4 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedRapla gümnaasiumi kaasavasse eelarvesse laekus kuus ideed

Rapla gümnaasiumi kaasavasse eelarvesse laekus kuus ideed

Rapla gümnaasiumis tutvustati esmaspäeval, 28. novembril kaasavasse eelarvesse laekunud kuut ideed, mille poolt gümnaasiumi õpilased saavad hääletada 1.-5. detsembrini. Kaht enim hääli saanud ideed rahastatakse kooli eelarvest.

See on teine kord, kui Rapla gümnaasium korraldab kaasava eelarvestamise. Esimene kord osales kool 2020/2021. õppeaastal nelja eriilmelise kooliga vabaühenduste Korruptsioonivaba Eesti ja Eesti Koostöö Kogu poolt läbi viidavas pilootprojektis. Nende üleskutsel liitus kool ka sel õppeaastal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused