spot_img
-1.2 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
UudisedVahastu ja Lipa kasutavad katuseraha uue generaatori soetamiseks

Vahastu ja Lipa kasutavad katuseraha uue generaatori soetamiseks

Riigieelarvesse planeeritud kohalikud investeeringud ehk nn katuserahad on ühteaegu vastuolulised kui ka tekitavad arutelu. Ometi katavad need olulisi lünki, mis on arengukavade koostamisel jäänud kõrvale või lihtsalt kahe silma vahele.

Kiire pilk 2023. aasta riigieelarve planeeritavatele regionaalsetele investeeringutele toob välja, et Rapla maakonda on oma toetusi suunanud kaks parlamendierakonda – EKRE ja Isamaa. EKRE on Rapla maakonda suunanud 40 000 eurot ja Isamaa 30 000 eurot. Silma jääb, et EKRE-lt tuleb 5000 eurot nii Kaiu, Vahastu kui ka Lokuta vabatahtlikele päästjatele. Vahastu vabatahtliku päästekomando esindaja Raivo Murumägi ütles, et see summa plaanitakse rakendada uue ja korraliku generaatori soetamiseks. Lisaks loodetakse Rapla valla toetusele ning raha pannakse ka ise juurde.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused