23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
UudisedKaitseministeeriumi tunnustuse pälvisid kolm Raplamaa inimest

Kaitseministeeriumi tunnustuse pälvisid kolm Raplamaa inimest

30. novembril korraldas kaitseministeerium tänuürituse, kus kaitseminister Hanno Pevkur tunnustas kaitseministeeriumi teenetemärkidega ligi 200 inimest, kes andnud olulise panuse riigikaitsesse ja Ukraina toetamisse sõjas Venemaaga.

Teenetemärkide ning tänukirjadega tunnustati inimesi eeskujuliku töö eest veel järgmistes valdkondades: Ukraina toetamine, riigikaitse tugevdamine, riigikaitse arendamine elanikkonnakaitseks, liitlassuhete tugevdamine.

Kaitseministeeriumi tunnustuse pälvisid ka Raplamaaga seotud inimesed. Kaitseministeeriumi kuldrinnamärgi sai Taavi Veskimägi pikaajalise ja silmapaistva koostöö eest Eesti kaitsetööstuse arendamisel. Hõberinnamärgi said Reelika Rohuste erakordse panuse eest Eesti Naiskodukaitse arendamisel ja elanike kriisivalmiduse tõstmisel ning veebel Pille Meresmäe olulise panuse eest riigikaitsesse Ukraina abisaadetiste protsessi ja individuaalvarustuse lao töö korraldamisel.

„On siiralt hea meel, et inimesi, kes panustavad nii meie riigikaitsesse kui ka Ukraina toetamisse sel äärmiselt keerulisel ajal, on nii palju ja nii paljudest eri valdkondadest. Igaühe töö ja panus on oluline ja tunnustust vääriv,“ sõnas kaitseminister Hanno Pevkur tunnustusüritusel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare