2.2 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
ValladKehtna valdKehtna kaasava eelarve tulemused on selgunud

Kehtna kaasava eelarve tulemused on selgunud

Kehtna valla 2022. aasta kaasava eelarve hääletamisele oli pandud kaks ideed. Valiku tegemisel said osaleda kõik vähemalt 16-aastased isikud, kelle elukoht on Eesti rahvastikuregistri andmetel Kehtna vallas.
Hääletati ajavahemikus 10.–30. november. Kokku osales hääletamisel 208 inimest. Hääled jagunesid niimoodi, et Lelle hoki- ja uisuväljaku laiendamise poolt anti 131 häält ja laste loodusliku mänguväljaku rajamine Kehtnasse sai 77 häält.
Võitja projekti, Lelle hoki- ja uisuväljaku laiendamise idee esitas Lelle HK Saurused, kes saavad oma mõtete teoks tegemiseks kaasavast eelarvest 10 000 eurot.
Kehtna kaasava eelarve tingimused olid, et valla elanike valitud ja vallavalitsuse teostatav objekt peab paiknema Kehtna vallas ja peab olema avalikult kasutatav. Idee tuleb ellu viia hiljemalt 2023. aasta lõpuks ning valminud objektist ei tohi tekkida tulevikus ebamõistlikke kulusid Kehtna valla järgnevate aastate eelarvetele.
Hetkel ongi ainuke välihoki- ja uisuväljak Raplamaal Lelle alevikus. Selle mõõtmed on 24×38 meetrit. Uue väljaku suurus tuleb 26×47 meetrit, mis võimaldab korraldada kõiki võistlusi, kaasa arvatud Eesti meistrivõistlusi. Hokiklubi soovib edaspidi kodumänge läbi viia oma publiku ees. Idee kirjelduses tõid Lelle HK Saurused välja, et suuremal väljakul oleks rohkem ruumi ka lastele ja harrastajatele, mis annab juurdekasvu uutele hokimängijatele. Kõigile soovijatele jääb väljak ka edaspidi tasuta kasutatavaks. Väljaku hoolduse eest võtab vastutuse hokimeeskond ise, vastavalt oma võimekusele ja ilmastikule.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare