26.6 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
TVPodcast: Rapla kossufännid on teinud Sadolin spordihoonest tõelise karukoopa

Podcast: Rapla kossufännid on teinud Sadolin spordihoonest tõelise karukoopa

Rapla kossufännid on teinud Sadolin spordihoonest tõelise karukoopa, kus vastastel alati raske on. Trummid põrisevad ja hääled hüüavad ning terve saal on lärmi täis. Seekordses podcastis räägivad Rapla fännklubi tegemistest Rekmar Vaarma ja Alari Rutšs, kes on aastaid käinud Rapla korvpallimeeskonda saalis toetamas. Lisaks käivad nad häälekalt kaasa elamas ka Rapla korvpallikooli naiskonna, Teise liiga meeskonna ning noortevõistkondade mängudel. Vaarma ja Rutšs räägivad nii fännklubi tegevusest kui sellest mis pilguga nad praegusele võistkonnale vaatavad. Neid usutlevad Raplamaa Sõnumite fotograaf Siim Solman ja ajakirjanik Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare