13.8 C
Rapla
Pühapäev, 26 mai 2024
UudisedMaanaiste päev innustas investeerima ja õpetas juhtima

Maanaiste päev innustas investeerima ja õpetas juhtima

Maanaiste päev kutsus saali tippjuhi ja Rahakrati. Üks andis näpunäiteid, kuidas ettevõtet juhtida, teine innustas ettevõtja olema.

Maanaiste päev ei koormanud end ettekannete ega teemadega üle. Neljapäeval oli Rapla riigimaja saali kutsutud kaks esinejat, mõlemad olid säravad ja sisukad. Tippjuht Kai Realo alustas päeva juhtimisalaste teemadega. Täna töötab ta Ragn-Sellsi juhina. Tema kogemustepagasisse kuulub aga Statoili, hilisema nimega Circle K juhtimine. „Kõige põnevam oli töö inimestega. Sinu otsustest sõltub 750 inimese tööalane elu. Selle peale tuleb vahepeal mõelda. Inimesed veedavad tööl väga palju aega,” rääkis ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare