3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
SportLock Wan Lam liitus BK Ogrega

Lock Wan Lam liitus BK Ogrega

Tänavu augustis Avis Utilitas Raplaga liitunud ääremängija Lock Wan Lam lahkus eelmisel nädalal meeskonnast ning liitus BK Ogrega. Juba laupäeval, 3. detsembril sai teda uuesti näha mängimas Sadolini spordihoones, kui Avis Utilitas Rapla võõrustas just BK Ogret.
Rapla võitis selle kohtumise 81:71. Lock Wan Lam mängis oma endise koduklubi vastu 16 minutit ja 27 sekundit ning viskas selle ajaga viis punkti. Avis Utilitas Rapla ja Lock Wan Lam teatasid osapoolte kokkuleppel lepingu lõpetamisest neljapäeval, 1. detsembril. “Avis Utilitas Rapla teatab, et on osapoolte kokkuleppel lõpetanud mängijalepingu Lock Wan Lamiga,” seisis klubi ametlikus teates.
Avis Utilitas Rapla eestvedaja Jaak Karp ütles, et number 4 positsioonile otsitakse temast paremat mängijat. “Et oma eesmärke saavutada, vajame number 4 positsioonil suuremat panust. Tundsime, et tema panusest jääb väheks. Me vajame mängijat, kes suudab meid sellel positsioonil rohkem aidata,” sõnas Karp.
Lock Wan Lami viimaseks mänguks Rapla särgis jäi võit Keila KK üle. Selles mängus viibis ta väljakul 28 minutit ja 4 sekundit, viskas kaheksa punkti ning võttis seitse lauapalli.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare