spot_img
2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 30 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ValladMärjamaa valdVana-Vigala kutsekooli jõulukohviku tulu annetati kohalikule loomapäästjale

Vana-Vigala kutsekooli jõulukohviku tulu annetati kohalikule loomapäästjale

8. detsembril toimus Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskoolis jõuluhõnguline kohvik ja laat. Soetada sai nii kohalikku käsitööd, riideid, teed, mett, sülti, piparkooke ja muid magusaid küpsetisi.

Piparkoogid valmisid laada tarbeks päev varem, kui õpilasesinduse ettepanekul toimus teist aastat piparkookide küpsetamise ja kaunistamise võistlus, millest võttis osa iga kursuse kolm õpilast. Kaunilt pakendatud piparkookid läksid müüki kooli sööklasse ja jõulukohvikusse. Nende müügist saadud tulu annetatakse MTÜ Gabrieli Loomade Elule.

Eelmine aasta õnnestus pipairkookide müügiga koguda Gabrieli jaoks 480 eurot, kuid selle aasta eeldatav kogusumma jääb ilmselt tagasihoidlikumaks. Kutsekooli noortejuht Adeele Zagurski tõi välja, et eeldadatav tulu ilma lisaannetusteta on vähemalt 320 eurot. Kohvikus toimetanud naised lisasid, et juba eelmine aasta nägid nad, et kõiki piparkooke ei osteta kohe esimesel päeval ära ja väga palju on neid, kes soovivad maksta rohkem, kui on piparkoogipaki hind. See on aga teada, et 8. detsembri jõulukohviku ja laada raames müüdi ligi 200 euro eest piparkooke.

Napp kuu tagasi sai MTÜ Gabreili Loomade Elu annetuse ka Rapla Vesiroosi koolilt, mis heategevuskohviku kaudu kogus kodutute kasside jaoks 385 eurot.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused