13.3 C
Rapla
Reede, 12 apr. 2024
TVPodcast: Ukraina sõda tuumasõjaks üle ei lähe

Podcast: Ukraina sõda tuumasõjaks üle ei lähe

Kas talve saabumisega raugevad lahingud Ukrainas? Kui suur oht on tuumasõja alguseks? Kui palju eestlasi sellest konfliktist osa võtab? Mis mõju saab olema Soome ja Rootsi ühinemisel NATO-ga Eesti julgeolekule? Nendel ja mitmetel teistel sõjaga seotud teemadel arutavad Manivald Kasepõld ja Elari Hiis. Kasepõld on Kaitseliidu taasasutaja, selle endine ülem ning on praegu Rapla malevas malevkonna pealik. Sealjuures tõdes ta vestluse käigus, et kaalus sõja alguspäevil ka ise Ukrainasse minemist ent jättis selle plaani siiski katki. Elari Hiis on Rapla malevas malevapealiku abi. Mõlemad mehed avaldasid arvamust, et kuigi Vladimir Putin on tuumarelvaga ähvardanud, siis käiku ta seda ei lase. Vestlust suunab ajakirjanik Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare