spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
SportAvis Utilitas Rapla kirjutas tabelisse üheksanda võidu

Avis Utilitas Rapla kirjutas tabelisse üheksanda võidu

Avis Utilitas Rapla ei andnud Valmiera Glass Viale võimalustki kui kaks võistkonda laupäeva, 10. detsembri õhtul Lätis vastamisi läksid. Rapla võidunumbrid olid 107:76 ning kohtumise vältel ei tekkinud kordagi kõhklust kumb tiim selle mängu võidab. Juba esimesel veerandajal tegi Rapla sisse suure eduseisu ning ei andnud seda kordagi enam käest.

Algviisikud:
Valmiera Glass Via: Justin McCall, Niks Salenieks, Tervell Beck, Valters Veveris, Edgars Kaufmanis
Avis Utilitas Rapla: Tyler Cheese, Rait-Riivo Laane, Indrek Sunelik, Obrad Tomic, Tormi Niits

Avis Utilitas Rapla pani oma paremuse maksma juba esimesel veerandajal. Esimese kümne minutiga viskasid nad tervelt 35 punkti ning seadsid sisse 15 punktilise eduseisu. Teisele veerandajale mindi vastu Rapla juhtimisel 35:20. Eduseisu kasvatati veelgi ning viis minutit enne esimese poolaja lõppu oli Rapla eduseis juba 52:27. Keeruline oli näha, et Valmiera sellest kaotusseisust tagasi tuleks. Esimese poolaja lõpuks oli Rapla eduseis 66:39. Avapoolaja resultatiivseim oli Tyler Cheese 17 punktiga. Peale esimest poolaega polnud püüdmatu ka eesmärk, et Rapla viskaks täis 100 punkti.

Vägev hoog jätkus ka teise poolaja alguses. Tyler Cheese-i kaugvise tegi seisuks juba 73:41 ja sel hetkel enam võitjas kahtlust ei olnud. Edasi oli küsimus ainult selles mitme punktiga Rapla võidab. Enne otsustavat veerandaega oli Rapla eduseis juba 84:57. Viimase kümne minuti vältel suuri üllatusi ei tulnud. Sada punkti sai Rapla täis pisut rohkem kui kolm minutit enne mängu lõppu kui tabava kolmepunktiviske saatis teele Marek Ruut. Lõpusireeni kõlades olid Rapla võidunumbrid 107:76.

Suurima panuse Rapla võitu andis Tyler Cheese, kes viskas 20 punkti ning jagas 11 resultatiivset söötu. Obrad Tomic toetas omasid 16 punktiga. Kaotajate resultatiivseimad olid Justin McCall ja Valters Veveris, kes mõlemad viskasid 15 punkti. Avis Utilitas Rapla jaoks oli see viies järjestikune võit Paf Eesti-Läti korvpalliliigas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused